FESTA MAJOR 2018, AL BARRI DEL BESÒS I EL MARESME

Un any més i des del 8 al 17 de juny, veïns i veïnes del barri ens tornem a trobar al carrer per celebrar,  amb un programa  ple d’activitats diverses, la FESTA MAJOR.

Des de l’Associació de Veïns Maresme hem treballat conjuntament amb d’altres moltes entitats del barri per oferir una programació d’activitats de tota mena perquè tothom en pugui gaudir i que la diversitat cultural del barri estigui molt present en la Festa Major.

Programa de Festa Major Besòs-Maresme

El pregó tindrà lloc a la rambla de Prim el divendres 8 de juny a les 17:30 h. i serà a càrrec de Joan Roca, historiador i director del Museu d’Història de Barcelona.

A partir d’aquell moment es desencadenaran tot un seguit d’activitats de tota mena, musicals, esportives, d’exhibició, balls, havaneres, àpats populars… que ompliran els carrers i places de tot el barri durant dos caps de setmana.

Una altra activitat remarcable és la celebració de la 4a Cursa Besòs Maresme. Com en edicions anteriors constarà de dos recorreguts de 5 km (1 volta) i 10 km (2 voltes).  Començarà a les 8.30 h a la pl. Maresme.

 Aquesta vegada no som nosaltres els organitzadors. Portarà tot el pes de l’aconteixement el CEM Maresme una entitat esportiva arrelada al barri i amb capacitat suficient per abordar la competició i donar-li, a més, un caràcter més festiu-participatiu amb una cursa familiar per córrer mares, pares, fills, àvies, nebodes, oncles, filles, cosins, nebots… L’objecte no és guanyar sinó passar-ho molt bé. I els qui ho vulguin també poden participar d’una caminada solidària.

Posarem punt final a les celebracions, el diumenge 17 de juny amb un acte d’homenatge a la Gent Gran del barri i un espectacle de foc a la Plaça Maresme.