Acte en memòria de les víctimes de la pandèmia

Des de l’Àrea de Convivència i Participació de l’Associació de Veïns i Veïnes del barri  Maresme, mitjançant les Comissions #MovimentPerUnBarriDigne i #BesòsMaremeBarriNet, hem acordat organitzar un acte que

Tindrà lloc el proper dilluns 20 de juliol a les 21.00 hores al Parc del Fòrum, en el lloc on es  celebren els concerts.

Per assistir-hi cal portar mascareta i registrar-se enviant un correu a la direcció: avvmaresme@yahoo.com o bé passar pel local de l’Associació. L’organització garanteix totes les mesures de seguretat.

Sens dubte, víctimes de la pandèmia en som tots, aquells que han mort, els que hem perdut a persones estimades, els que ens hem infectat, els que hem perdut la feina, els que hem emmalaltit, aquells que ens han estat cuidant, netejant, despatxant i proveint-nos de queviures i de productes de primera necessitat, aquells que han estat informant, els infants que han hagut de contenir la seva energia…

El barri del Besòs i el Maresme ha patit molt durant aquest temps. Molts dels nostres veïns i veïnes han estat treballant en serveis essencials i d’altres, en sortir del confinament, s’han trobat sense feina, a l’atur. És per això que ens volem trobar, com a barri, en aquest acte del dilluns 20 de juliol retrem homenatge a totes les víctimes de la pandèmia i a tots nosaltres, perquè tots hem hagut d’interrompre somnis i projectes i hem hagut de lluitar contra la por i el dol.

Volem que sigui un acte aconfessional en el que hi hagi representació de totes les entitats i cultures del barri, també representats de les diferents religions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s