Esdeveniments

Continuació de la pàgina ESDEVENIMENTS I ACTUALITAT

Només has de clicar a sobre i trobaràs tota la informació


EL TEIXIT VEÏNAL DE L’EIX BESÒS POSPOSA LA REUNIÓ AMB ELS AJUNTAMENTS

23 de desembre de 2020

Federacions, associacions i entitats que conformen un grup que ha treballat per a la construcció d’una governança metropolitana de l’Eix Besòs des del teixit veïnal, ha decidit posposar la reunió convocada per al 22 de desembre per la impossibilitat d’assolir els objectius proposats, en no comparèixer a la trobada els màxims representants de nivell polític dels ajuntaments que conformen el territori.

[més informació aquí]


10 de desembre de 2020

L’AVV Maresme, juntament amb l’Associació Cultural i Social Bac de Roda, l’AVV del Poblenou, l’AVV Gran Via Perú Espronceda, l’AVV Vila Olímpica, l’AVV Provençals del Poblenou i la Favb hem presentat al·legacions a les modificacions del Pla General Metropolità (PGM) del 22@ aprovat fa poc per l’Ajuntament . Tot valorant canvis positius respecte al projecte de l’any 2000, entenem que aspectes clau que van ser consensuats l’any 2018 en el document “Cap a un Poblenou amb un 22@ més inclusiu i sostenible” no queden correctament reflectits.


Barcelona, 10 de setembre de 2020
Representants de l’Àrea de Convivència i Participació,  juntament amb els de Medi Urbà i Mobilitat, de la AVV Maresme es van reunir amb responsables de seguretat de l’Ajuntament per mirar de buscar solucions a les problemàtica d’inseguretat al barri.
Segueix llegint
Barcelona, 31 de agosto de 2020
La deficiente construcción de nuestras viviendas por parte del Patronato, utilizando cemento aluminoso, amianto, tuberías de plomo, etc….
Sigue leyendo

Dilluns, 29 de juliol de 2020

Els veïns tenen por de que aquest programa, que anirà de la mà de l’estratègia de regeneració urbana, sigui una altra cortina de fum. Creuen que la promesa de que les primeres actuacions immediates amb un cost de 2.150.000€, impulsades des del marc del Pla de Barris del Besòs i el Maresme, tornarà a quedar en els titulars.
Continua llegint…


Barcelona, 17 de juliol de 2020.

Davant les mesures d’excepcionalitat dictades per les autoritats per evitar la propagació del virus de la COVID19, ens veiem obligats a ajornar l’acte programat pel dilluns 20 de juliol, en memòria de les víctimes d’aquesta pandèmia.   Considerem que, a pesar de que s’havien pres mesures estrictes per evitar ricos de contagi, no podem exposar els veïns i veïnes a més patiment. És un exercici de responsabilitat, no volem afavorir amb aquest acte l’expansió i els rebrots del virus i esperarem a trobar una ocasió més favorable.   Ho lamentem ja que estàvem esperançats en que l’esdeveniment ens donaria força i il·lusió per afrontar els reptes que tenim per davant.


Dilluns 29 de juny de 2020

Benvolguts amics i amigues. Ha arribat el moment de retrobar-nos! Durant les setmanes de confinament, hem estat disponibles per atendre totes les vostres necessitats a través dels nostres canals habituals i atenent la Xarxa de Suport Mutu del barri. Des de l’AVV barri Maresme BCN, ens satisfà estar novament a prop de vosaltres. Ara, per fi, ha arribat el moment de tornar a estar junts. Obrirem les portes del nostre local des de les  18 a les 19 h, de dilluns a divendres, i de mica en mica ens anirem adaptant a la “nova normalitat.” Recordeu que heu de portar mascareta!

Divendres, 5 de juny de 2020

Com a membres de la coordinadora veïnal metropolitana AireNet, ens afegim a aquesta manifestació virtual,  que representa a més de 5000 ciutadans i ciutadanes. Esperem que el Govern de la Generalitat i les administracions reaccionin i afrontin amb valentia el clam de demanda de canvi de paradigma radical que els ciutadans d’arreu del territori reclamem.

 Manifestació virtual en commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient

Ho podeu portar al punt de repartiment, carrer Lluis Dalmau, 4
Horari: de 9 a 12 del matí, de dilluns a divendres


dimecres 13 de maig del 2020
Confinem els cotxes, recuperem la ciutat!
Demanem d’un Pla de desconfinament en què es prioritzin les persones i la mobilitat socialment justa i ambientalment sostenible en detriment de l’ús del vehicle privat. Volem recuperar les nostres ciutats.
– Web campanya

dijous 21 de maig del 2020
 Atenció sanitària als centres residencials. Una proposta de futur
Demandes dirigides als responsables del Departament de Salut, Departament de Treball i Afers Socials i l’Institut Català de la Salut.


NOTA INFORMATIVA:

En data 10 de març de 2020 va tenir lloc l’Assemblea General de Socis i entre altres punts de l’ordre del dia es va escollir la nova Junta de Govern, representada per la candidatura següent:

Presidència: J. Manuel López.

Vicepresidència: Ramón Tur.

Tresoreria: Julio Hernández.

Secretaria: M. Rosa Pardo.

En proposta de resolució es va nomenar

President Honorífic de l’Associació a en  Santos Pérez Lambán.

Resum de la reunió:


Dimecres 5 de febrer de 2020, les diferents associacions de veïns i veïnes del Districte de Sant Martí  presenten al Regidor el document:
“Un projecte veïnal de ciutat i convivència en el segle XXI”