L’ENTORN DEL FÒRUM DIU PROU ALS SOROLLS, A L’INCIVISME, A LA CONTAMINACIÓ.

Pancarta manifestació del 5 de juliol 2018

L’administració municipal de Barcelona, ha volgut dotar l’espai Fòrum de continguts culturals de gran prestigi, però en la realitat l’ha convertit en un espai que es dedica majoritàriament a concerts musicals i esdeveniments lúdics que condicionen i limiten el dret fonamental del descans de les persones i la convivència en els espais públics comuns.

Per altra banda, al nostre barri es concentren activitats industrials amb conegut impacte medioambiental que deu ser supervisat, com són la Incineradora de Residus Urbans (TERSA), la Planta de cogeneració (ENDESA) i  l’Estació Depuradora d’Agües Residuals (EDAR), també la incidencia del trànsit de vehicles que circulen per la Ronda Litoral.

Malgrat s’han fet requeriments a l’administració de la ciutat, no hem tingut resposta. És per això que diem PROU!

Cartellmanifestació incivisme

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s