LA DESÍDIA MUNICIPAL DESCUIDA ELS ESPAIS VERDS DEL BARRI MARESME (Barcelona)

Des de fa força temps estem demanant solucions a la manca de manteniment dels espais verds del barri. Ja el 2015 vam denunciar la degradació que s’estava produint a la Rambla de Prim.

Malgrat les campanyes de “naturalitzar la ciutat” i els programes d’impuls de la infraestructura verda urbana, al nostre barri no veiem altra cosa que deteriorament als  espais verds, les zones enjardinades estan abandonades i el veïnatge veu la seva degradació gradual sense que ningú hi posi remei.

No s’entén com l’autoritat municipal pot ser capaç de fer tanta propaganda sobre millorar el verd a Barcelona, gastar tants diners en fer una coberta verda al terrat del Museu Blau. Molta teoria sobre que el verd urbà té influència positiva en les condicions ambientals i que afavoreixen la salut però a la pràctica res de res.

No ens creiem que l’actual govern municipal promogui el manteniment del verd, si fem un volt pel barri ho podem comprovar. Veïns i veïnes estem descontents ja que trobem que els espais verds que tenim no contribueixen al foment de la convivència.

També hem demanat una revisió dels espais de joc infantil que estan deteriorats i no hem tingut cap resposta, ni cap millora.

Qualificar com de lamentable l’estat d’abandó de l’espai comprés entre el carrer Llull (sortida Metro Maresme-Fòrum) i Avda. Diagonal (camí del Centre Comercial Diagonal Mar). Centenars de persones transiten cada dia per aquest indret patint l’estat indecent i  lamentable en que es troba per manca de manteniment. L’Ajuntament  no es capaç de sol·licitar de Parcs i Jardins una intervenció adient. Aquesta entitat des de la seva externalització és del tot inoperant, almenys al nostre barri.

Lamentable panorama que ningú és capaç d’abordar per moltes Mirades del Verd que ens plantegin. Ja fa temps havíem denunciat que “regar és governar” i els veïns i veïnes és el que volem, estem farts de propaganda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s