El coronavirus deixarà més pobres que morts

Reproduïm un article signat per Sergi Picazo, periodista i editor del diari digital CRÍTIC que ens parla de com la pandèmia de la Covid-19 està mostrant un fort classisme i generant una major desigualtat social, econòmica i educativa. Qui més patirà serà la classe treballadora que estarà a disposició, com sempre, dels vaivens del capitalisme.
Un obrer de l’empresa Suministros Carmelo, que ja ha reprès l’activitat, a Sant Martí de Tous. / ACN

«El fals dilema d’aquests dies és: morir -ara- per Covid o morir -demà- per la crisi econòmica? El sistema capitalista ens proposa dilemes impossibles de resoldre. La gent es discuteix sobre si obrir o no el confinament. Però, el dilema probablement no té solució. No hi ha morts de primera i morts de segona. L’únic que sí que és segur és que el virus afectarà més als de baix que als de dalt. La crisi que vindrà després del coronavirus deixarà més pobres que morts: cada mort d’aquests dies és una tragèdia irreparable i injusta… Però la pobresa pot convertir-se en una manera de matar lentament.»

Clica a l’enllaç 👇

Opinió. El coronavirus deixarà més pobres que morts per Sergi Picazo en CRÍTIC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s